Animator/Stage bij de CLT Youth Academy

 

De Youth Academy van het Centrum voor Levende Talen zoekt animatoren voor haar taalkampen in de zomervakantie. Ben je je jonger dan 20 jaar dan kan je ook stage lopen.

Tijdens de zomervakantie komen kinderen en jongeren naar de CLT Youth Academy om spelenderwijs Frans of Engels te leren. Onze werkwijze wil vooral een positieve houding voor taal (Frans of Engels) ontwikkelen bij de kinderen. De aandacht ligt op een positieve en leuke ervaring met de Franse of Engelse taal en niet op leerresultaten. De animatoren spreken de doeltaal waardoor de kinderen een echt taalbad krijgen.

In de voormiddag nemen de kinderen en jongeren samen met leeftijdsgenoten deel aan activiteiten gericht op het leren van de nieuwe taal (zingen, dialogen, versjes, knutselen, woordenschat en sleutelzinnen rond een bepaald thema leren etc.). In de namiddag komen alle leeftijden samen en organiseren we allerlei sport- en spelactiviteiten, waarbij de voertaal nog steeds Engels of Frans is. In de namiddag ligt de focus nog meer op toepassing.

Heb je een  goede kennis van het Frans of Engels en werk je graag met kinderen?

Word animator bij de CLT Youth Academy!

 

We zoeken studenten (20 jaar of ouder) of pas-afgestudeerden met een (zeer) goede kennis van het Frans of Engels (studie, moedertaal of ervaring in een Frans- of Engelstalig land). Creatief zijn en ervaring hebben met het werken met kinderen is absoluut een pluspunt.  Je kan terugvallen op een databank aan activiteiten, maar je zal ook gevraagd worden zelf activiteiten voor te bereiden (al dan niet samen met de rest van het team). Zelfstandigheid en teamplayer-mentaliteit zijn dus vereist.

We zoeken bij voorkeur animatoren die zich voor meerdere periodes willen engageren, maar dat is geen noodzaak. Het is natuurlijk het leukste om de hele dag de kinderen op sleeptouw te nemen, maar je kan je ook kandidaat stellen voor de voormiddag (9u-12) of namiddag (12u-17u).

De vergoeding is als jobstudent (14,1€ per uur) of als vrijwilliger (35,41€ per dag), afhankelijk van je statuut en voorkeur.

Interesse?

Stel je dan kandidaat via onderstaande formulieren en we nemen weldra contact met je op! 

Ben je sterk in beide talen (Frans en Engels)? Gebruik dan dit formulier

 

Ben je jonger dan 20 met passie voor taal?

Loop dan stage bij de Youth Academy

 

De CLT Youth Academy wil jongeren tussen 17 en 20 jaar met een passie voor Frans of Engels de kans bieden ervaring op te doen met het begeleiden van kinderen op taalkampen. Je sluit aan bij een groep en onder begeleiding van de animator help je de kinderen en jongeren bij het kennismaken met het Frans of Engels.

Deze stage wordt niet vergoed maar de ervaring zal onvergetelijk zijn. Je bent natuurlijk verzekerd.

Stel je dan kandidaat via onderstaande formulieren en we nemen weldra contact met je op!